Био камин кој ќе го разубави секој ентериер. Неговиот минимализам и елеганција на просторот ќе му дадат нова димензија.

Еколошко ложиште кое дава вистински пламен, кон не само што создава уникатна атмосфера но и го загрева.

xray fron tpage bio kamin trostran
Вид на горивоBio Etanol (min 96%)Тежина29,7 kg
МатеријалЧелик прашкасто фарбан и стаклоШирочина100 cm
Сертификат TÜVДАВисина50 cm
БојаЦрнаДлабочина30cm
Вид на каминВисечкиДолжина на пламен70 cm
Предно стаклоДАКапациет на гориво1,4 l

Предности

Сакаш брзо да направиш позитивни промени во околината во која престојуваш на таков начин да биде тоа лесно, брзо, евтино и оригинално? Сакаш да додадеш карактер на просторт? Инсталирај био камин!

Тоа не е само уникатна декорација но и ефикасен извор на топлина кое успева да ја крене темпеартуара во просторијата за неколку степени!

ИСКЛУЧИТЕЛНОСТ

Овој био камин е создаден со мислата на оние кои бараат највише! X-RAY го привлекува вниманието со совршените пропороции и минимализам. Благодарејќи на конструкцијата совршено ќе функционира во вграден во вдлабнатина или посебно изведен камин.

Предносто стакло додадтно ја потцртува прекрасната визија на оганот а при тоа ја зголемува безбедноста на користењето. На крај, овој камин е над било која секојдневност.

X-RAY ќе направи просторот во кој ќе биде сместен да биде неповторлив. Секој посетител ќе биде маѓепсан со неговата убавина и топлина која ќе извира од него!

ЛЕСНОТИЈА ВО МОНТАЖАТА И КОРИСТЕЊЕТО

Доволен е само момент, за да се радуваш на Твојот нов камин и неговата топлина и пламен. Додади био гориво до означеното ниво запали и готово!!

А тоа што е важно – можеш да го изгасиш пламенот кога Ти сакаш.

ЕКОЛОШКО ГРЕЕЊЕ

Мислиме на екологијата. Имајќи био камин од нас се грижиш за природата околу. Не се вклучуваш во оние кои создаваат смог. Тоа е благодарејќи на производите на согорувањето се: топлина, водена пареа и минимална количина на CO2 која е во количини колку што издишува еден човек.

Био каминот X-RAY е ефективен извор на топлина. Може да ја покачи температурата дури за неколку степени целзиусови, а создадената топлина 100% е оддадена во просторијата.

100% БЕЗБЕДНОСТ

Поверувај ни како над 1 000 000 други корисници на целиот свет! Проверен произведувач со над 20-годишно искуство. Не дозволувај да те залажат евтини копии…

Процесот на производство на производите е постојано следен преку TÜV Rheinland – Полска. Био каминот X-RAY поседува Германски сертификат на безбедност TÜV. Благодарејќи на тоа, иновативно решение и деталната контрола на квалитет, моежеш да бидеш спокоен дека имаш производ од највисок можен квалитет.