X RAY bio kamin

X RAY bio kamin

Био камин кој ќе го разубави секој ентериер. Неговиот минимализам и елеганција на просторот ќе му...

DELTA 600 BS

DELTA 600 BS

Аголен био камин Аголен био камин со едноставна монтажа, едноставен во опслужување и со врвен...

Charlie

Charlie

Висечки био камин Charlie Био камин кој  го спојува модерниот живот со исконската потреба за...

DELTA LEFT 1200×280

DELTA LEFT 1200×280

Аголен био камин, отворен на лева страна. Аголен камин со едноставна монтажа, едноставен во...

Juliet 1500

Juliet 1500

Био каминот JULIET 1500 е решение  за модерeн простори, резиденацијалeн или и комерцијален....