Висечки био камин Charlie

Био камин кој  го спојува модерниот живот со исконската потреба за семејното огниште. Лесната монтажа и употреба, го прават вистински избор за секој ентериер.

Технички карактеристики

Тежина (kg) 19,8
Mатеријал: Челик со прашкасто фарбање
Ширина (cm) 88,00
Висина (cm) 51,00
Длабочина (cm) 17,40
Боја: Бакар
Вид на био камин  висечки