Црните чадоводни цевки за грејни печки и камини

Изведени од висококвалитетн челик за високи темпратури и дебелина на ѕид од 2mm

Достапни пречници: Ф130, Ф150 и Ф200
Ве молиме јавете се за достапност и цени.