Skip to main content
image_pdfimage_print

Блесок – за чистење котли и камини на топловодно греење

БЛЕСОК (BLYSK) е средство за чистење на внатрешните ѕидови од котелот или каминот за топловодно (парно) греење од саѓите и смолите настанати од процесот на согорување.Главната придобивка е зголемениот коефициент на искористување на топлината, намалена потрошувачка на дрво, поубаво ложиште.

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки. Совршено решение за проблемите со чистење на недостапните чадоводни канали како и котлите за топловодно греење.