image_pdfimage_print

Средство за чистење на огноотпорно стакло од камини и печки. ГРАТИС 250ml!!!!

Извонредна ефикасност и лесна употреба и безбеден за стаклото.

Единствено средство на нашиот пазар кое после долго користење не го оштетува стаклото. Стаклото останува сјајно и не станува заматено!

Начин на употреба:
Нанесете го средството на крпа или попрскајте врз валканото стаклото, оставете го 10 секунди и избришете  го со крпа а после само поминете со влажна крпа за да се отстрани средството и стаклото е како ново!

ПРОВЕРЕН КВАЛИТЕТ, 7 години на Македонскиот пазар.

Достапност во:

АГЕНС+ Камини

НАБИЗИ Струга и Кичево

Горсај Кичево

⚠️Да не се користи на површини од алуминиум, цинк, бакар. Да се користи со ракавици или да се измијат рацете после употреба. Празната амбалажа да се исплакне и да се даде на рециклирање! ♻️