Напреден исклучително квалитетен горилник за био етанол- 70см долг горилник

Линииски горилник со лизгачка покривка

  • 5 mm нерѓосувачки челик (inox)
  • Тело со дупли ѕидови!
  • Капацитет: 4 Литри
  • Време на горење: 4 – 8 часа
  • Тежина: 22 kg