Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7 години гаранција на сите елементи!

Технички карактеристики

CE + TUV сертификат

Номинална моќност (kW)16
Оџачки излез (mm)250
Коефициент на полезност (%)55
Емисија на CO (при 13% O2) ≤0,35%
Емисија на честички mg/mn323
Температура на чад (oC)345
Тежина (kg)210
Површина на греење (m2)**50-60
Max должина на трупци (mm)500
МатеријалКотларски челик 5mm + гус
Вид на горивоСезонско листопадно дрво, Брикети

** во зависност од изолацијата на објектот. Дадените параметри се за висина на простор од 2,6m’