КРУЖНО ПЛИНСКО ОГНИШТЕ КОЕ ПРУЖА НЕОГРАНИЧЕНИ МОЖНОСТИ ЗА УРЕДУВАЊЕ!

РАЗБУДИ ГО ТВОЈОТ ДВОР СО ПРИРОДЕН ОГАН

Не сакаме да ја ограничиме твојата имагинација, затоа е создадено огништето Galio.
Ова автоматско огниште за надворешна употреба нуди безброј варијанти за уредување а при тоа има се’ што му треба на твојот двор да биде совршен и комплетен.
Со неговиот уникатен горилник создава пламен со исклучителен изглед, форма и златна боја на пламенот.
А вклучени се и декоративни црни дијамантски камења!

Заштитник за цевки – преодна гумена лајсна : 90€

WiFi контрола од мобилна апликација: 385€

** Цените се нетто, без ДДВ, за превземање од наш магацин.

Технички податоци

  • LPG потрошувачка: max. 0.4 kg/h
  • Топлина: max. 5.1 kW
  • Работен притисок: 37 mbar
  • Ø: 450 mm
  • H: 250 mm

Галерија