Огниште за двор

Огниште за двор и тераса

Rio e огниште кое е со црна завршница направено од издржливи трајни и високо квалитетни материјали , отпорни на атмосферски влијанија.

Уживај во златните пламени дури до 55 часа со една плинска боца! Мало е и компактно со можност за поместување овозможува да се постави било каде на терасата или во дворот. Стаклените панели го стабилизираат пламенот.

  • ОТПОРЕН НА НАДВОРЕШНИ ВЛИЈАНИЈА
  • МАЛИ ДИМЕНЗИИ
  • ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА
  • СЕ НАПОЈУВА ОД СТАНДАРДНИ ПЛИНСКИ БОЦИ
  • МОЖНИ АКЦЕСОАРИ

СПЕЦИФИЧНОСТИ

ИНСТАЛАЦИЈА

Ако мислиш дека инсталацијата на плинскиот горилник е комплицирана, потребно е искуство и специјално знаење тогаш имаме добри вести: потребни се само околу 5 минути и ќе уживаш!

УПРАВУВАЊЕ

Притисни го копчето и заврти! Чисто и едноставно! Пламенот ќе се појави и ќе продолжи. Откако ќе се стабилизира може да се менува неговата висина во зависност од расположението.

БЕЗБЕДНОСТ

Иако RIO е подостапно од другите горилници, во ни еден момент не е штедено на безбедносните системи. Специјалниот сензор се грижи дека пламенот е секогаш присутен. Ако дојде до силен ветер и се изгаси оганот, RIO веднаш го прекинува доводот на плин.

МОБИЛНОСТ

Rio е креиран да се смести и во најтесните простори. Доколку не ти се допаѓа каде е поставен, едностано помести го! Овој уред е совршено мобилен благодарејќи на тоа што се напојува од плинска боца.

КОНСТРУКЦИЈА ОТПОРНА НА ВРЕМЕТО

Rio плинското огниште е наменето за надворешно користење, и природно на тоа, треба да биде заштитено од временските услови. Компактно, правоаголна форма, направен е од челик и прашкасто нанесена црна боја, да се вклопи во секое опкружување. Овој начин на завршна обработка многу ја зголемува отпорноста на елементите. За да се бори со промајата и со ветерот, Rio има два стаклени панели кои создаваат и прекрасни рефлексии.

ПЛАМЕН И НИШТО ДРУГО

Бидејќи оганот е нај јаката страна на Rio, се’ друго направивме да биде што е можно подискретно. Тоа е како да имаш свој оган кој ќе го распалиш за неколку секунди.

Доколку твоите сонови се поголеми , можеш да поставиш неколку Rios горилници еден покрај друг!

Цена: 840 €
51.900 ден

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [354.70 KB]

ОПЦИИ

Сад за плинска боца 11kg
Заштитна гума за црево
Покривка за Rio