Електричен камин со 3D ефект за вградување со нежни и тенки рамки и UHD ефект на висок пламен!

Начин на монтажаза вградување или закачување на ѕид
Главна карактеристикаТростран камин
Ефект на пламенотLED
Мобилна апликацијаопција
Далечински управувачда
Боја/ завршна обработкаМетал, стакло, црна боја
Тајмер за исклучувањеда
Фукција за греењеда
Пламен независен од греењетода
Моќност на греење750 / 1500 W
Регулација на темп.од 18 до 30°C
Заштита од прегревањеда
Термостатда
Визуелни карактеристики3 бои на пламенот
5 интензитети на пламенот
Комбинација на топени кристали со керамички дрва
10 бои на осветлување на огништето
5 нивоа на интензитет на огништето
Гаранцијада, 1 година. Опција за 2 год.
Должина на кабел1,8 m
Работен напон220 V

Минималистички дизајн

Тространиот камин создава импресивен впечаток.

Повеќе големини

Овој модел доаѓа во големини од
123,5 и 152.5 cm

 1. Монтажа како едностран, двостран или тростран камин
 2. 6x бои на пламенот
 3. 10x бои на горилникот
 4. 10x бои на амбиентално светло
 5. Тајмер: 0,5 до 8 часа
 6. Термостат
 7. 5 нива она осветленост
 8. 5 нивоа на осветленост на горилникот
 9. Далечински управувач
 10. Панел на допир
 11. Апликација Android/iOS – опција
 12. Заштита од прегревање

Многу едноставна монтажа

 1. Затвори ја страната која не сакаш да се гледа (елементите се во склоп на каминот) или остави го отворен од 3 страни
 2. Монтирај го држачот кој доаѓа со каминот
 3. Закачи го каминот или постави го на постоље
 4. Радувај се со твојот камин

МОНТАЖА

ramni

Со стакло само од напред

agolni

Со стакло од напред и страна (лева или десна)

3-strani

Стакло од 3 страни

ПЛАМЕН

Осветлување по мерка

 1. 6x бои на пламенот
 2. 10x бои на горилникот
 3. 10x бои на амбиентално светло

Во пакувањето е вклучено:

 1. Камин
 2. Далечински управувач
 3. Дрва и кристали
 4. Аксесоари за монтажа
 5. панели за затварање на каминот од страна, во зависност од неговото вградување дали ќе се вгради како едностран, двостран или тростран
 6. Упатство за монтажа и користење
 7. Многу солидно изведен стиропор за заштита на каминот од оштетување при транспорт