Внесете повеќе од амбиент во својот простор.

Уникатен компактен камин, кој со своето позадинско осветлување го зголемува ефкетот на каминот надвор од неговите димензии! Овој модел вклучува и звучник со верен звук на оган за комплетно уживање! Брендот DIMPLEX гарантира дека имате многу поквалитетен и посолиден камин од останатите не многу поевтини кинески копии.

Начин на вградувањеЗачаување на ѕид
Технология на пламъкаOptiflame
Технологија на осветлувањеLED RGB
Декорација на пламенПламени во боја
ЗвукBluetooth звучника
Можност на допасување на пламенотБоја и интензитет
Мќност на греење 1000 W / 2000 W
Димензии на пламеникот  Ш х В51 х 28 см
Димензии на каминот Ш х В х Д82 х 54 х 15.5 см
Потрошувачка без греење10W
ТермостатДа
Далечинско управувањеДа
Заштита од прегревањеДа
Боја Црна
Тежина14.5
Гаранција2 години