НАЈСЈАЈНАТА ЅВЕЗДА ПOМЕЃУ ОГНИШТАТА ЗА ДВОРОВИ

РАЗБУДИ СЕ

Galio Star e уникатно огниште за унапредување на дизјанот на твоето двориште. Огништето е во вид на ѕвезда, со прекрасните природни пламени ќе донесе “wow-effect” во твојата градина – сите ќе бидат подзинати 😉. Едноставноста во користењето на автоматската контрола ќе го направат користењето беспрекорно. Црните дијамантски камења ја зајакнуваат сета атмосфера и претставуваат додатна суптила декорација.

Производите поседуваат CE сертификати и класифицирани се како A1 Outdoor – може да се изложени на надворешни атмосферски влијанија. Изработени се од нерѓосувачки материјали.

Постојат две верзии на ова огниште Galio STAR кое може да се вгради према сопствени желби, како на пример во гранитна или бетонска маса или пак Galio STAR CORTEN, модел кој доаѓа со метална облога во боја на рѓосано железо но со сите потребни функционални отвори и монтирана контрола.

Огништето во стандарна опрема AUTOMATIC доаѓа со систем за палење и регулирање на пламенот со помош на контролен панел. Додека верзијата AUTOMATIC REMOTE вклучува во себе и далечински управувач/

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Glaio STAR Automatic

• LPG потрошувачка: max. 1.35 kg/h  (боца од 10кг:  10кг/1,35 = цца 7-7,5часа горење!
• Топлина: max. 17,3 kW 
• Работен притисок: 37 mbar 
• Ø: 615mm 
• H: 222 mm 

Додатна опрема за огништето:

Galio STAR Automatic– 5 640 € со вклучено ДДВ

Galio STAR Automatic REMOTE – 6 290 € со вклучено ДДВ


* цените се ориентациони, за точна понуда ве молиме контактирајте не’!