Совршена скара за совршен дом.
Скара на дрво наменета за во Вашиот двор, со извонреден квалитет, која вклучува сѐ во едно.

Може да ја исполнува функцијата на летна кујна, но може да се користи и како горлиник за дворот – ефикасен извор на топлина за ладните есенски и зимски вечери, но и како стилски и природен начин на осветлување на дворот.

Цена: 184.800 со вкл. ДДВ (2990 €)
(гарантирана цена за нарачки до до 31.06.2024)


QUADRUM е скара со извонреден квалитет, професионален грил за двор кој вклучува во себе горилник за двор. Соцршен пакет на сѐ во едно. Опремен е со челична скара, дрвена даска за сечење и корисни прирачни фиоки за чување на опрема и зачини но и прирачно место за чување на дрво. QUADRUM не е само модерен грил но тоа е целосно опремена летна кујна!
Прекрасно ќе се најде во улога на дворно огниште, за топлење и осветлување на студените есенски и зимски вечери.

Комфорно користење
Ги паметиш проблемите со чистење на скарата? Со QUADRUM може да заборавиш на тие проблеми. Специјално профилираната плотна, прави сите нечистотии да истекуваат во самото огниште. После употребата стига само да со шпакла да се отстранат малкуте остатоци на плотната а после да се помине со влажна крпа. Конструкцијата од челик (инокс) не само што е атрактивна за окото но и многу трајна. Благодарение на тоа, можеш да ја користиш скарата низ целата година!

Нова димензија на грилувањето
Грилот QUADRUM ќе Ти овозможи овозможи да подготвите одлични јадења во удобни услови. Опремен со челична (прохромска, inox) плотна која овозможува традиционалнo приготвување на скарата. Плочата околу огништето од дрво овозможува не само скара, туку и готвење, пржење, загревање. Спречува согорување и сушење на храната. Оброците не се во директен контакт со чад или оган. Подготвувањето на јадењата на скара распалена со природно листопадно дрво гарантира дека јадењата се здрави и имаат уникатна арома.

QUADRUM не е само ексклузивен грил на кој се подготвуват оброци. Ова е оригинална декорација на просторот, која ќе му даде изразен карактер. Тоа е начин на поминување на времето кое гарантира дека моментите со саканите ќе станат незаборавни.

Грил за двор QUADRUM претставува:
– скара, готвење, пржење, греење – сеопфатна летна кујна,
– совршено подготвени и здрави јадења на скара без контакт со чад и оган,
– сѐ во едно – подготовка на оброци, извор на топлина, осветлување на просторот
– природна топлина од традиционално дрво,
– користење низ цела година,
– издржлива челична решетка и огниште,
– функционалност и професионализам – совршен за приватни и комерцијални простории
– практични решенија – леснотија на користење и чистење,
– модерен стил – уникатна декорација,
– не е само правење храна – QUADRUM e начинот на кој го поминувате времето со семејството и пријателите.