Стилски компактен уред на LPG кој обезбедува топлина, светлина и пријатна атмосфера.

Ова е најпопуларниот гасен патио грејач во Европа. Тој работи со LPG и испушта топлина до 8 kW! Овој надворешен патио грејач е потполно пренослив. Можете да го преместите производот низ градината или на терасата и да ги заклучите тркалата на саканата локација. 🌞🔥

Лесната монтажа го прави достапен за секого. Погледнето го следното видео:

  • Конструиран да косристи стандардна плинска боца
  • Топлинска моќнсѕ: до 8 kW
  • Горење до 55 часа со една боца
  • ГРАТИС: Заштитна покривка!

Горилникот

Срцето на каминот. Обезбедува не само топлина туку и уникатен и удобен амбиент/

Капакот

Ергономично направен, направен подеднакво да ја распространува топлината во околината. Во случај на дождт, го заштитува пламенот од гаснење.

Солидно тело

Прашкасто фарбано за да го заштити од оштетувања

Калено стакло

Безбедноста пред сѐ! Децата и миленичињата се безбедни. Кога има ветар, го чува оганот да биде стабилен.

Контрола

Лесно и брзо управување

Лесен за поместување

Со помош на квалитетните тркала сои вграден механизам за блокада

Плин

Лесно достапно место за чување и лесно менување на плонксата боца

Заштита

Заштитната покривка го чува греачот заштитен во сите сезони

Технички спецификации
Вид на горивоLPG (пропан или пропан-бутан)
Моќност5.0 – 8.0 kW
Потрошувачкаmax. 0.4 – 0.5 kg/h времена горење до 55ч
Притисок37 mbar
Тежина20 kg
НапојувањеAAA – батерии за контролниот панел
Оџакнема потреба
Регулација на пламенотда
Материјалигалванизиран челик и калено стакло
Декоративни додатоцицрни стаклени кристали
УпотребаСамо за надворешна употреба
Димензии360 x 360 x 1495 mm