Електричен камин со 3D ефект за вградување или закачување на ѕид

Начин на монтажаза вградување или закачување на ѕид
Главна карактеристикаТростран камин
Ефект на пламенотLED
Мобилна апликацијаопција
Далечински управувачда
Боја/ завршна обработкаМетал, стакло, црна боја
Тајмер за исклучувањеда
Фукција за греењеда
Пламен независен од греењетода
Моќност на греење750 / 1500 W
Регулација на темп.од18 до 30°C
Заштита од прегревањеда
Термостатда
Визуелни карактеристики3 бои на пламенот
5 интензитети на пламенот
2 типа на огништето вклучени: дрво, кристали
10 бои на осветлување на огништето
5 нивоа на интензитет на огништето
Гаранцијада, 1 година. Опција за 2 год.
Должина на кабел1,8 m
Работен напон220 V

Уникатен карактер

Тространиот камин создава импресивен впечаток.

 1. 2 нивоа на греење
 2. откривање на отворен прозор
 3. дигитален термостат
 4. контролен панел
 5. далечински управувач
 6. 2 огништа: дрва, кристали
 7. 5 нивоа на светлина на пламенот
 8. 3 бои на пламенот
 9. Тространо огниште

Повеќе големини

Овој модел доаѓа во повеќе големини:
93, 110, 127, 152, 183 cm

Многу едноставна монтажа

 1. Монтирај го држачот кој доаѓа со каминот
 2. Закачи го каминот
 3. Радувај се со твојот камин

МОНТИРАЈ КАКО САКАШ

Закачен на ѕид

Делумно вграден

Целосно вграден во ѕид

ПЛАМЕН

Пламенот поседува

3 боји
5 степени на интензитет

Горилник

2 вида на горилници кои доаѓаат со каминот: дрва и кристали.
10 боји за подсветлување.
5 нивоа на светлина.

Во пакувањето е вклучено:

 1. Камин
 2. Далечински управувач
 3. Дрва и кристали
 4. Аксесоари за монтажа
 5. Упатство за монтажа и користење
 6. Многу солидно изведен стиропор за заштита на каминот од оштетување при транспортi