Модерна, елегантна и ефикасна печка, штедлива за Вашиот модерен простор

Нејзиниот едноставен и елегантен изглед оди рака под рака со одличните топлински параметри. Печката ќе работи добро и на големи и мали простории. Една од многуте предности е способноста за прилагодување за снабдувањето на воздух од надвор, благодарение на што согорувањето е доводено на следно ниво. На елеганцијата на ложиштето се додава надворешното црно декоративно стакло. Покрај тоа, тој има систем за почисто стакло, кој заедно со посебен сад за пепел, помага да се одржи уредот подолго чист!

Номинална моќност (kW)12 kW
6- 16 kW
Оџачки излез (mm)160
Коефициент на полезност (%)75
Емисија на CO (при 13% O2) ≤0,10%
Емисија на честички mg/Nm334
Температура на чад (oC)320
Тежина (kg)200
Површина на греење (m2)**60-60
Max должина на трупци (mm)300
МатеријалСтакло, челик, AccuMotte
Вид на горивоСезонско листопадно дрво
Норма BImSchV 2☑️
Норма EcoProject☑️