EcoWall Wall внатрешнте изолации е решение во борбата против влагата, мувлата и лошата внатрешна клима .

Можеш да ги спречиш или елмининираш тие појави со едноставна и брза монтажа на нашиот EcoWall систем.

РЕШИ ГИ ПРОБЛЕМИТЕ СО ВЛАГАТА И МУВЛАТА

Регулација на водена пареа и влага

Влагата често се појавува на внатрешните ѕидови на зградата. Ако не се ослободиме од проблемот на вистински начин, тоа ќе доведе до формирање на калап.

Најчестиот и најефективен начин за ефикасно елиминирање на проблемот со влагата во подрумот, препорачуваме да се нанесе системот EcoWall. EcoWall ги изолира внатрешните ѕидови, ја апсорбира влагата, го спречува растот на мувлата и габите, го отстранува непријатниот мирис и ја подобрува внатрешната клима во просторот.

EcoWall е уникатен систем за внатрешна изолација кој спречува влага и мувла. Главниот елемент на системот е EcoWall плочата, која ја впива влагата и ја исфрла повторно во форма на пареа кога собата се вентилира. EcoWall обезбедува сува и удобна клима во просторијата.

Со системот EcoWall , вие правите важен чекор кон просторија без влага.

Спречување мувла

Долго време немаше можност да се изведе ремонт со помош на систем со внатрешна изолација кој се бори со влажноста и мувлата. АГЕНС+ Ви нуди спремно едноставно решение, кое е уникатен систем за изолација на подрумот или просторијата во која живееш. Системот, не само што ја елиминира и ја уништува мувлата но и го спречува нејзино повторно појавување.

Мувла не предизвикува итно оштетување на здравјето. Сепак, ако останете долго време најверојатно ќе влијае на вашето здравје. Ова особено важи за луѓето со астма, и други алергии. Реакциите на мувла варираат, но симптомите обично се главоболка, потешкотии во концентрирањето, иритација на очите, замор, вртоглавица, запнат нос, болки во грлото и црвенило или горење на кожата.

Во Германија и Данска, системот EcoWall се користи и докажува веќе над 20 години.  Утврдено е дека проблемите со влагата и мувлата се елиминирани многу брзо по поставувањето на EcoWall . Ова е јасен доказ за ефикасноста на овој систем.

ЕВТИН, едноставен и сигурен систем на внатрешна изолација

Грижи се за подобра клима со соодветна влажност во Твоите простории. Нашиот систем е составен од производи кои совршено пасуваат еден на друг и драстично ја олеснуваат монтажата.

 Погледнете неколку видеа за штетата која мувлата може да ја нанесе на Вашето здравје: