Revillusion® е комплетно ново доживување кое го менува стандардот за електричните камини

ДалечинскоДаМожност на ефект
без греалка

Да
Потрошувачка min/max1300 / 2575W
0.8/9.5/10.7 A
Технологија
LED
Revillusion
Гаранција

2 год.
Димензии:
Висина/Широчина/Длабочина

H 67.6 cm x W 79.2 cm x D 30.7 cm

Revillusion® Flame Technology

Пламенот е поголем, посветол и по случаен и с се прикажува како да извира од дрвата.

Mirage™ Flame Panel

Делумно замрзнат акрилен панел е многу подобар од огледалото прикажувајќи прекрасни пламени без рефлексии

ThruView™ Full-depth Design

Гледај низ пламенот на ѕиданите елементи од каминот за поавтентично искуство.

Mood Lighting

Избери разни видови на прикажување плус пријатен полноќен режим

Color Enhancement

Подеси ја основата на пламенот да е сина или црвена.

Ambient Light Sensor

Автоматско приспособување на осветлувањето на каминот према осветлувањето на околината

Brightness and Flicker

Фино подесување на треперењето и осветлувањето

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [471.89 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.28 MB]