Електричен камин 28” XHD со Optiflame LED ефект на пламенот поседува опција …

…на промена на основната нијанса на црвена или сина боја.

Овој модел се одликува со 3-степена регулација на осветлувањето , висина како и интензивност на пламенот, што овозможува на соодветно подесување на аурата и блесокот на оганот према моменталното располоѓение. Каминот XHD28 може да се вгради во произволен елемент, во ѕид или по желба. Поседува лесен начин на користење со помош на далечински управувач но и опанел на допир на самиот камин кој не е нападен и сам се исклулчува да не смета во глетката.
Каминот има вградено термо вентилатор, термостат и временско исклучување. Ефектот на пламенот е независен од греењето. За добивање на ефектот на пламенот користерна е напредна LED технологија (вистинска заштеда во однос на LED осветлувањето со низок квбалитет и евтини компоненти кое се користи кај кинеските производители) што драматично ги намалува трошоците на користење.

Спецификација:

Тежина (kg)14.5Променлив пламенДа
Категоријавградлив каминКабел со утикач (EU)Да
Моќност (kW)1.4Независен пламен од греењеДа
Потрошувачка само при ефект на пламен (W)7БојаЦрна
ТермостатДАВисина (mm)596
ДалечинскоДАШирочина (mm)695
ДрваЖаречко пулсирачкиДлабочина (mm)195
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.32 MB]