Print Friendly, PDF & Email

Ѕиден био Камин Delta Flat

Промо цена: 275 €  (16.995,00мкд)
* цената важи за преднарачка. Испорака околу 5та седмица 2019та

Виско квалитетен био камин со дизајн кој лесно се вклопува во разновидни ентериери. Конструиран со сите отвори за вентилација.