Моќен вентилатор за камин

 • Проток на воздух: 510 m3/h
 • Проток на воздух: 0,14 m3/s
 • статичен притисок: 218 Pa
 • статичен притисок: 22,22 mmHg
 • акустички притисок: 53 dB(A)/m
 • напојување: 230 V/50 Hz
 • вртежи: 965 obr./min
 • моќност: max 76 W
 • потрошувачка на струја: 0,34 A
 • работна температура: -20 – +150oC
 • работна температура на термостатот: 25-90oC
 • тежина: 8,30 kg
 • степен на заштита: 20 IP
 • класа на изолација: I
 • вид на лагер: кугласт
 • материјал: поцинкуван лим
 • излез на вентилаторот: 149 mm