34см долг горилник за биокамин –  модел AF/P

Sliki od bio kamin za vgraduvanje

правоаголен сигурен сад со должина од 340mm на био гориво (биот етанол)
со влошка за абсоропција и заштита од разлевање
– капаче за гаснење на каминот
– капацитет: 1,2 litra.
Тежина: 2,0 kg.