За совршен камин на био етанол- 93см долг горилник

  • -Правоаголен сигурен сад со должина од 930mm на био гориво (биот етанол) со влошка за абсорбција на горивото која допринесува за многу помала потрошувачка на горивото како и сигурна заштита од излевање.
  • Капаче за гаснење на каминот
  • Капацитет: 1,7 l (макс. полнење 1/2 или  0,8l)
  • Тежина: 7,50 kg.