Вратички намементи за вградување во шамотни, керамички или оџаци градени од тули.

Боја: бела, сива, графитна

Максимални димензии на вратичката 233 x 302 mm
Димензии на монтажната рамка: 165 x 235 mm
Димензија на ревизијата: 140 х 210 mm

Карактеристики:

Обезбедуваат лесен пристап кога треба да се изврши ревизија или чистење на оџакот

  • обезбедуваат 100%  дихтување
  • обезбедуваат сигурност од отварање со помош на клуч
  • изработени по највисоки европски стандарди
  • произведени во Полска