Термометар кој се навртува. Лесна монтажа!

Идеално решение за фурни за леб и пица – во двор или затворени простории. Лесно читлив. Ќе ти помогне лесно да ја контролираш температурата во фурната

Температурна скала во °C и °F

Мери од 0°C до 500°C

Материјал: нерѓосувачки челик – инокс

Монтажа: потребен отвор од 20mm
во комплет е навртка со навој!

Димензии: 60x60x55mm