Print Friendly, PDF & Email

Електричен камин 26″ наменет за вградување

Спецификација

Тежина (kg)21.5Категоријакамин за вградување
Кабел со утикачдаМоќност на геење (kW)2 кw
Ефект на пламен независен од греењетодаЕнергија потребна за ефект на пламен (W)230
БојацрнaТермовентилаторда
ЛожиштеOptyFlame
Жаречки Дрва
Контрола на моќност на греење
Висина (mm)597Термостатда
Широчина (mm)695Далечински управувачда
Длабочина (mm)224