Skip to main content

Maja 12 BS L G

Луксуз во мало. Maja 12 BSL G e ложиште за секој помал и модерен простор. Специјалниот систем за подигање на вратата обезбедува таа да се крева многу лесно, уникатниот систем на затварање на врата обезбедува идеално диктување. Едноставните линии, идеалните пропорции и високиот квалитет на изработката го чинат ова ложиште за еден од најомилените модели.

Maja 12 BS D G

Луксуз во мало. Maja 12 BSD G e ложиште за секој помал и модерен простор. Специјалниот систем за подигање на вратата обезбедува таа да се крева многу лесно, уникатниот систем на затварање на врата обезбедува идеално диктување. Едноставните линии, идеалните пропорции и високиот квалитет на изработката го чинат ова ложиште за еден од најомилените модели.

Маја 12 Panorama

За симпатичен изглед, големо доживување во мало и моќно пакување. Маја 12 е ложиште кое ќе ги задоволи вашите потреби за греење дути и до 100m2 а при тоа да е поштедливо и до 3х во однос на конкурентските производи!