Skip to main content

Amelia 25 BS D G

Комбинацијата за луксуз, елеганција, техничка совршеност и моќ. Тоа е Amelia 25 BS D G. Многу задоволни клиенти го избраа токму ова ложиште и тие ни се најдобрата реклама која ја имаме!

Oliwia 18 BS D G

Горење со отворена крената врата и фантастичен поглед и од страна? Не е проблем! Гусано ложиште со врата која се подига по вертикала, отворено од страна за поубав поглед но и одличен квалитет на сите компоненти за да се осигура без проблематично користење на каминот.