Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

  • Моќност: 11 – 15 kW
  • Ефикасност: 79.5 %
  • Приклучок за оџак: ∅ 200 mm
  • Тежина: 251 kg
  • Контрола на клапна за оџак
  • Боја : пепелно сива

Карактеристики на ложиштето:

  1. Изработен целосно на CNC
  2. Дебело огноотпорно сигурносно стакло
  3. Гаранција: 5 години!