Skip to main content

Alexander The Great

Камин кој плени со својата големина , моќност и технологија.  Предности кои ниедно друго ложиште не може да ги надмине:  Далечинско управувал за отварање и затварање на вратата, интерен и собен термостат за контрола на моќниот вентилатор, гусаните елементи и челик од 5mm… се само дел од неговата супериорност!

Amelia 25 BS L G

Комбинацијата за луксуз, елеганција, техничка совршеност и моќ. Тоа е Amelia 25 BS L G. Многу задоволни клиенти го избраа токму ова ложиште и тие ни се најдобрата реклама која ја имаме!

Amelia 25 BS D G

Комбинацијата за луксуз, елеганција, техничка совршеност и моќ. Тоа е Amelia 25 BS D G. Многу задоволни клиенти го избраа токму ова ложиште и тие ни се најдобрата реклама која ја имаме!