Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 750 – 950 МКД

thermo_kit_sznur_l

Коноп за врати од камини и печки.

Должина: 2 – 2.5m
Дебелина:  7,5mm до 10mm

* Прикажаната слика е описна. производот може да се разликува.