About Andreja Dodov

This author has not yet filled in any details.
So far Andreja Dodov has created 217 blog entries.

MB100

Големината е… важна!
Ложиште за камнин иод новата генерација. Висок степен на согорување на честичките, заштота на околинат аи многу многу многу моќ!  Тежина: 327Kg!

GlowFlame

Дајте му нова димензија на био каминот (био етанол) или каминот на плин

Magnus BS D

Модерно, големо двостано ложиште со десно стакло.

Magnus BS L MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко лево стакло.

Magnus 97

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 9054 LD

Тространо широко ложиште за модерните трендови

Magnus 139

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Magnus 6090

Камин кој ќе го оплемени Вашиот простор. Длабоко тространо ложиште за уникатен поглед на огништето

Zuzia 16 D

Моќно гусано ложиште со бочно десно стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Zuzia 16 L

Моќно гусано ложиште со бочно лево стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Magnus BS D MAX

Модерно ложиште со стакло од предна страна и пошироко десно стакло.

Maja 15 Tower

Вашиот камин со ложиштето MAJA 15T ќе биде поразличен, поинаков и секогаш воодушевувачки! А згора на тоа, ќе имате ефикасно гусано ложиште кое може да загрее и до 150 м2**

ARKE 12

Камин  изработен по највисоки еколошки стандарди и висок степен на искористеност, со модерен дизајн и вграден вентилатор! Погоден за пасивни куќи!

Casette 1000 Log

Касета 1000 со најверната имитација на пламен. Само за ексклузивни дизјани!

Galaxy Tunel 100×50

Тунелно ложиште со големо стакло

Galaxy 50×70

Тространо помало ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Galaxy 80×60

Тространо ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Thermo 60×40 Tunel

Беспрекорно изработено ложиште на CNC, со челик од 5mm и гус, двострано со 7 години гаранција на сите елементи!

Wiktor 14 Prizma

Прекрасен гусан камин камин со трапезно стакло кој не бара многу место за вградување

Koza 6 TF

усана печка која е идеална за секој станбен простор

Koza 8 TurboFAN

Koza 8 TF се одликува со модерен изглед, елегантни линии и многу добри перформанси на греење. Од сега со вграден вентилатор!!!

Koza 10 TurboFAN

Печка која со својот дизајн лесно се вклопува во секој ентериер!
Добитник е на две награди поради нејзиниот квалитет и извонредни перформанси. Од сега со вграден вентилатор!!!

26″

Електричен камин 26″ наменет за вградување

Горилник среден за био камин 34см AF/P

34см долг горилник за биокамин –  модел AF/P

Горилник мал за био камин 22см AF/PM

За совршен камин на био етанол- 20см долг горилник модел AF/PM

DELTA 3 – Black

Еден од најбараните модели, љубител на архитектите. Не е случано…

HD HC95

Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

Maja LD

Гусано, мало и моќно ложиште!

Engine 56-600 LL

Рустично електрично ложиште за камин со неверојатен 3D ефект!

PRISMA

PRISMA 50″ За сите што сакаат да имаат поинаков и повесел електричен камин!

Glass Dym – за чистење на стакло од камини и печки

Средство за чистење на огноотпорно стакло од
камини и печки. ГРАТИС 250ml!!!!

Блесок – за чистење котли и камини на топловодно греење

БЛЕСОК (BLYSK) е средство за чистење на внатрешните ѕидови од котелот или каминот за топловодно (парно) греење од саѓите и смолите настанати од процесот на согорување.

PANORAMIC

Беспрекорниот квалитет, автоматско подигање на врата со вгарден вентилатор и термостат и големина ги издвојуваат PANORAMIC моделите oд сите други!

MKR

Еден од најнапредните камини, со елетронско подигање на вратата и вентилатор, беспрекорниот квалитет и иделаните димензии го подигнуваат овој модел на врвот.

20″

Електричен камин 20″ совршен за мали и волшебни камини.

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

HEDE D

Технички еден од најсовршените производи, со вградена клапна, врата со систем против прлање, конвекциони елементи, гус и неверојатниот AccuMote материјал… HEDE е камин од новата генерација со пристапна цена

Bizet

bizetled_czarny_580-580-2Модерен и стилски електричен ѕиден камин со ефект Optiflame наменет за модерен простор.

Nadia 14 G

Модерно и големо ложиште со висок степен на искористеност на енергијата!

Casette 400

3D камин со димензија од 40см. Лесно вградлив со фантастичен 3D ефект на пламен.