Skip to main content
image_pdfimage_print

Маја 12 Panorama

За симпатичен изглед, големо доживување во мало и моќно пакување. Маја 12 е ложиште кое ќе ги задоволи вашите потреби за греење дути и до 100m2 а при тоа да е поштедливо и до 3х во однос на конкурентските производи!