Според форма

Amelia 25 Tunel LEFT

Моќно гусано тунелно ложиште со бочно отворено стакло

Nadia 13 G

Камин со врата која се подига, висока ефикасност и големо убаво стакло!

W75 ECO

Гус, елеганција, екологија и моќ!

Zosia ECO 12

Гусан камин од трета генерација

NBC 10 – 800/400

Повеќе оган и високи еколошки стандарди!

NBC 9 – 600/400

Less is more… или понекогаш помалото е повеќе!

ZIBI 12 BS D

Ложиште за со интересн изглед, странично стакло, опремено со декоративно стакло.

Torn L

Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Ложиште со лево стакло,  создадено со мисла за моќно загревање но и заштита на околината!

Torn D

Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Ложиште со десно стакло,  создадено со мисла за моќно загревање но и заштита на околината!