inox

W75 ECO

Гус, елеганција, екологија и моќ!

W4 PLB

Квалитетно тространо, гусано и ефикасно ложиште.

MKR

Еден од најнапредните камини, со елетронско подигање на вратата и вентилатор, беспрекорниот квалитет и иделаните димензии го подигнуваат овој модел на врвот.

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

W12

Гусан, прекрасен и моќен!

W16 PB

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

Inox-прохромски оџаци

Прохромските (инокс) оџаци

Оџаци за пелети

Прохромски чадоводни приклучоци за печки на пелети!

Флексибилни прохромски црева

Флексибилни елементи Ф160, Ф180, Ф200, Ф250, Ф300