LUCY 16

LUCY 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии и вградена воздушна завеса. Загревна моќ до 70 m2....

W12

W12

Гусан, прекрасен и моќен! Технички карактеристики: Номинална моќност (kW)19,4Оџачки излез...