GlowFlame

Дајте му нова димензија на био каминот (био етанол) или

Колено со променилив агол

Колената со променлив и отвор за ревизија/чистење!

Клапна за камин или печка

Клапната е важен елемент за секое грејно тело на цврсто гориво. Без неа,

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

BURNER – потпалувач

Производ наменет за брзо и лесно потпалување!

Електронска контрола на согорувањето MSK

Задачата на овој уред е да создаде услови за правилно работење на каминот односно

Прохромски експанзионен сад

Експанзионен сад со автоматски вентил е хидраулична направа за заштита на камини за топловоно

Вентилaтор ZAPPHIRE 510м3

Моќен вентилатор за камин

Мал Вентилатор

mal-ventilator-17x17Идеално решение за секој камин

Разменувач за топловодно греење

Изменувачот на топлата вода е додаток за камин кој се монтира на излезот за

Гусани прстени

При традицијоналното приклучување на камините во оџак, дел од енергијата на согорените гасови бега

MADEN – гусан горилник за пелети во камин

Како да горите пелети во камин едноставен начин, без проблеми, со многу малку пепел,

Мерач на влажност

Мерач на влажност

КОГА КУПУВАТЕ ДРВО, КУПУВАЈТЕ ДРВО А НЕ ВОДА!