Со стакло од 3 страни

NBC 10 – 800/400

Повеќе оган и високи еколошки стандарди!

NBC 9 – 600/400

Less is more… или понекогаш помалото е повеќе!

W4 PLB

Квалитетно тространо, гусано и ефикасно ложиште.

Magnus 9054 LD

Тространо широко ложиште за модерните трендови

Magnus 6090

Камин кој ќе го оплемени Вашиот простор. Длабоко тространо ложиште за уникатен поглед на огништето

Galaxy 50×70

Тространо помало ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Galaxy 80×60

Тространо ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

HD HC95

Елегантно гусано ложиште кое плени со својата едноставност и убавина

Maja LD

Гусано, мало и моќно ложиште!