Камини на етанол – Био камини

TANGO 2 – White

Био каминот TANGO е предлог за тие кои сакаат самостоен био камин.

GlowFlame

Дајте му нова димензија на био каминот (био етанол) или каминот на плин

Горилник среден за био камин 34см AF/P

34см долг горилник за биокамин –  модел AF/P

Горилник мал за био камин 22см AF/PM

За совршен камин на био етанол- 20см долг горилник модел AF/PM

DELTA 3 – Black

Еден од најбараните модели, љубител на архитектите. Не е случано…

Горилник 930 – за био камин

За совршен камин на био етанол- 93см долг горилник

TANGO 4 – Black

Био каминот TANGO е предлог за тие кои сакаат самостоен био камин.

Juliet

Био каминот JULIET е решение за тиер кои немаат можност на традиционален камин во својот дом. Претставува идеално решение за големи модерни простори, како резиденацијални така и комерцијални.

Био Камин Papa Morpho

За тие со ведри насмевки и позитивни мисли, био камин за позитивна и весела атмосфера!

BioDeco гориво за био камини

Гориво за био камин – био етанол – Безбедно, рафинирано и еколошко гориво

Дрва за био камин

Претвори го секој камин во био камин!

Додаток за камин

Претвори го секој камин во био камин со горилникот AF/PD