Камини за парно

LUCY 20 PW

Предлог за сите, на кои им зависи на максимално искористување на топлинската енергија од

Блесок – за чистење котли и камини на топловодно греење

БЛЕСОК (BLYSK) е средство за чистење на внатрешните ѕидови од котелот или каминот за

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Oliwia 17 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 120 до 150 m2.

Wiktor 12 P

Модерно, широко ложиште. Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

Maja 12 P

Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за збогатување на

Електронска контрола на согорувањето MSK

Задачата на овој уред е да создаде услови за правилно работење на каминот односно

Прохромски експанзионен сад

Експанзионен сад со автоматски вентил е хидраулична направа за заштита на камини за топловоно

Разменувач за топловодно греење

Изменувачот на топлата вода е додаток за камин кој се монтира на излезот за

Felix 14 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 100 до 120 m2.

Felix 14 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 100 до 120 m2.

Zuzia 15 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 110 до 150 m2.

Zuzia 19 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 140 до 170 m2.

Oliwia 22 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 150 до 170 m2.

Amelia 24 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 160 до 200 m2.

Amelia 30 P Panorama

Кружно ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до 280 m2.

Amelia 30 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до 280 m2.

Amelia 24 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 160 до 200 m2.

Oliwia 22 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 150 до 170 m2.

Zuzia 19 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 140 до 170 m2.

Zuzia 15 P

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 110 до 150 m2.

HEPHAESTUS ENERGY XK3

Изработен од гус и котларски челик при тоа усовршен со систем за три фазно