Печки

Falcon 9

Модерно грејно тело, печка Falcon 9  се одликува со префинета изработка и модерни материјали запазувајќи ги најстрогите европски норми за екологија и ефикасност.

Thor 8

THOR е грејно тело (печка) со интересен геометриски изглед. Неговата едноставна форма и совршени пропорции привлекува секого!

Koza 6 TF

усана печка која е идеална за секој станбен простор

Koza 8 TurboFAN

Koza 8 TF се одликува со модерен изглед, елегантни линии и многу добри перформанси на греење. Од сега со вграден вентилатор!!!

Koza 10 TurboFAN

Печка која со својот дизајн лесно се вклопува во секој ентериер!
Добитник е на две награди поради нејзиниот квалитет и извонредни перформанси. Од сега со вграден вентилатор!!!

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

Koza 5

Модерна печка Koza K5 се одликува со модерен изглед, префинета изработка и модерни материјали запазувајќи ги најстрогите европски норми за екологија и ефикасност.

Калиева печка Blanka

Фантастичен производ по промотивна цена од 1750 ЕУР со вкл ДДВ

Колено со променилив агол

Колената со променлив и отвор за ревизија/чистење!