Електрични камини

Silverton 3D

Камин за вгрaдување, кој совршено се компонира како во современите, така и во традиоционалните

Viotta Classic

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

33″ model 3033

Електричен камин 33″ со совршени пропорции, како за модерни така и за класични и

GlowFlame

Дајте му нова димензија на био каминот (био етанол) или

Casette 1000 Log

Касета 1000 со најверната имитација на пламен. Само за ексклузивни дизјани!

26″

Електричен камин 26″ наменет за вградување

Горилник среден за био камин 34см AF/P

34см долг горилник за биокамин –  модел AF/P

Горилник мал за био камин 22см AF/PM

За совршен камин на био етанол- 20см долг горилник модел AF/PM

DELTA 3 – Black

Еден од најбараните модели, љубител на архитектите. Не е случано…

Engine 56-600 LL

Рустично електрично ложиште за камин со неверојатен 3D ефект!

PRISMA

PRISMA 50″ За сите што сакаат да имаат поинаков и повесел електричен камин!

20″

Електричен камин 20″ совршен за мали и волшебни камини.

Bizet

bizetled_czarny_580-580-2Модерен и стилски електричен ѕиден камин

Casette 400

3D камин со димензија од 40см. Лесно вградлив со фантастичен 3D ефект на пламен.

GALVESTONE

Ултра модерен електричен камин

Cheriton

Нема потреба секој камин да се вгради. Може да го поставите покрај ѕидот

Viotta de Luxe

Еден од нај компактните електрични камини. Овозможува лесно вградување во различни простори.

Горилник 930 – за био камин

За совршен камин на био етанол- 93см долг горилник

TANGO 4 – Black

Био каминот TANGO е предлог за тие кои сакаат самостоен био камин.

Juliet

Био каминот JULIET е решение за тиер кои немаат можност на традиционален камин во

Mini Mozart Black

Елегантен и префинет електричен камин со готова црна сјајна облога

Bach

Модерен и стилски ѕиден камин кој на секој простор ќе му даде минималистичка нота

32″

Електричен камин 32″ наменет за вградување. Прекрасно се вклопува во класичните но и модерни

Casette 600

Имајте целосна слобода при креирањето на вашиот нов камин со „Касета 600“ наменет за

Bella

Модерен и стилски камин кој ќе се истакне во модерен салон.

SYNERGY

Панормски, стилски и многу елегантен камин за на вгардување на ѕид, збогатен со блескави

ZEN

Минималистички и стилски камин со облога која имитира суров бетон. Совршено се вклопува во

Avalone Beton

Модерен и стилски камин со облога во имитација на натур бетон.

Vivaldi

Минималистички и многу елеганен камин во црна боја и боја на метален бронз. Погоден

Moorefield

Елегантен, стилски… Камин со кремаста облога. Фантастичен за светол, простран салон или дневна соба.

Био Камин Papa Morpho

За тие со ведри насмевки и позитивни мисли, био камин за позитивна и весела

Bingham

Голем 3D електричен камин камин кој плени со својот изглед.

BioDeco гориво за био камини

Гориво за био камин

Дрва за био камин

Претвори го секој камин во био камин!

Додаток за камин

Претвори го секој камин во био камин со горилникот AF/PD

Био Камин HOTEL MINI

Прекрасен додаток за дневниот престој или спалната…

30″

Електричен камин 30″ наменет за вградување

Danville

Електричен камин за многу елегантни и класични простории

Minotto

Уложак за камин со можност за вградување

Albany

3D електричен камин за вградување