Magnus 97

Камин со широко стакло (плазма) и подигачка врата

Zuzia 16 D

Моќно гусано ложиште со бочно десно стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Zuzia 16 L

Моќно гусано ложиште со бочно лево стакло. Погодно за пасивни објекти како и со рекуперација.

Maja 15 Tower

Вашиот камин со ложиштето MAJA 15T ќе биде поразличен, поинаков и секогаш воодушевувачки! А згора на тоа, ќе имате ефикасно гусано ложиште кое може да загрее и до 150 м2**

ARKE 12

Камин  изработен по највисоки еколошки стандарди и висок степен на искористеност, со модерен дизајн и вграден вентилатор! Погоден за пасивни куќи!

Galaxy 50×70

Тространо помало ложиште за чист поглед кон тоа што е важно – пламенот

Wiktor 14 Prizma

Прекрасен гусан камин камин со трапезно стакло кој не бара многу место за вградување

Atina

Гусано ложите од позната фирма NORDFlam. Високиот квалитет и

Felix 16 Deco

Ложиште за модерни изведби и голема моќ со систем за чисто стакло!

LUCY 16

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 70 m2

W12

Гусано, прекрасно и моќно!

W3 PLB

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

W16 PB

Модерно, елегантно, гусано и моќно!

ZIBI 16 G

Модерно ложиште направено по најнови технологии со врата која се крева по вертикала. Загревна моќ до 100 m2

G13V

G13V – со вграден вентилатор и термостат!

MBZ 13 BS L

Еколошко, компактно и ефикасно ложиште.

MBZ 13 BS P

Еколошко, компактно и ефикасно ложиште.

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Zuzia 16 BS L G

Беспрекорните модели BS со совршен систем за контрола на вертикално подвижната врата.

Zuzia 16 BS D G

Беспрекорните модели BS со совршен систем за контрола на вертикално подвижната врата.

Zuzia 16 LT

За уникатен дизајн…

Zuzia 16 Deco

Модерен изглед за модерен дом.  Zuzia 16 DECO овозможува вашиот камин да плени со својата елегантност и моќ! Со систем за подолго чисто стакло.

Zuzia 16 LPT

Погледни го огнот од сите страни!

Oliwia 18 Deco

Модерен изглед за модерен дом.  Oliwia 18 DECO овозможува вашиот камин да плени со својата елегантност и моќ!

Alba Panorama

LIMITED EDITION! Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Заоблено ложиште со врвен квалитет!

REMUS

LIMITED EDITION! Скандинавски квалитет, изработен во Полска. Заоблено ложиште со врвен квалитет!

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

Wiktor 14 DECO

Елегантен и едноставен за поголемо уживање но во помал простор.

Wiktor 14 Panorama

За поголемо уживање но во помал простор.

Felix 16 Panorama

За поголемо уживање но во помал простор.

Wiktor 14

За поголемо уживање но во помал простор.

Felix 16

За поголемо уживање но во помал простор.

Oliwia 18 Tunel

Единствена можност кога еден камин може да се гледа од обете страни на ѕидот. Или нека бде ваша фантазијата како може овој камин да го оплемени вашиот простор.

Oliwia 18 BS D G

Горење со отворена крената врата и фантастичен поглед и од страна? Не е проблем! Гусано ложиште со врата која се подига по вертикала, отворено од страна за поубав поглед но и одличен квалитет на сите компоненти за да се осигура без проблематично користење на каминот.

Oliwia 18 BS L G

Горење со отворена крената врата и фантастичен поглед и од страна? Не е проблем! Гусано ложиште со врата која се подига по вертикала, отворено од страна за поубав поглед но и одличен квалитет на сите компоненти за да се осигура без проблематично користење на каминот.

Oliwia 18 G

Горење со отворена крената врата? Не е проблем! Гусано ложиште со врата која се подига по вертикала но и одличен квалитет на сите компоненти за да се осигура без проблематично користење на каминот.

Oliwia 18 Panorama

Гусано ложиште со заоблена врата,  голема загревна моќ, голема ефикасност и одличен квалитет. Подогден како за модерни но и за класични камини.

Oliwia 18 Prisma

Гусано трапезно ложиште со голема загревна моќ, голема ефикасност и одличен квалитет. Подогден како за модерни но и за класични и рустични камини.

Oliwia 18 Deco

Модерен камин, гусано ложиште со голема загревна моќ, голема ефикасност и одличен квалитет.