Печки на дрва

Koza 6 TF

усана печка која е идеална за секој станбен простор

Koza 8 TurboFAN

Koza 8 TF се одликува со модерен изглед, елегантни линии и многу добри перформанси на греење. Од сега со вграден вентилатор!!!

Koza 10 TurboFAN

Печка која со својот дизајн лесно се вклопува во секој ентериер!
Добитник е на две награди поради нејзиниот квалитет и извонредни перформанси. Од сега со вграден вентилатор!!!

Glas-Dym Doctor 500gr

За чистење на камини, котли, камини и  печки.

Koza 5

Модерна печка Koza K5 се одликува со модерен изглед, префинета изработка и модерни материјали запазувајќи ги најстрогите европски норми за екологија и ефикасност.

Калиева печка Blanka

Фантастичен производ по промотивна цена од 1750 ЕУР со вкл ДДВ

Колено со променилив агол

Колената со променлив и отвор за ревизија/чистење!

Клапна за камин или печка

Клапната е важен елемент за секое грејно тело на цврсто гориво. Без неа,

Premium 1250°C за чадоводни елементи

За споевите на чадоводни елементи од котлови, печки и камини

Premium BFC 1250°C за гусани елементи

За заптивање на споевите од гус или чадоводни елементи

Thermо Kit

Сет за поправка, коноп за врата  и лепак. Цена: 650 МКД

Koza 9 TurboFAN

Кога од една печка се бара префинетост и моќност, Koza 9 е вистинскиот избор.  Од сега со вграден вентилатор!!!