Amelia 30 DECO

Amelia 30 DECO

Ложиште за камин, предвидено за загревање на простор од 200 до MAX 300 m2 со вграден систем за...

LUCY 14

LUCY 14

Предлог за сите, на кои им зависи на максимално искористување на топлината од каминот. ...

W75 ECO

W75 ECO

Гус, елеганција, екологија и моќ! Вграден систем на чисто стакло и догорување на честички! Погоден...

LUCY 15

LUCY 15

Немој да создаваш чад! Висока ефикасност, големо стакло, висок квалитет......