Skip to main content
image_pdfimage_print

X RAY bio kamin

Био камин кој ќе го разубави секој ентериер. Неговиот минимализам и елеганција на просторот ќе му дадат нова димензија.

PREMIUM ETHANOL FIREPLACES

PREMIUM ETHANOL FIREPLACES Радост со модерниот оган во произволно проектиран простор. Со нашите интелигнетни горилници на етанол можеш да ѝ се восхитуваш на убавината на пламенот од секоја страна. Избери камин, кој ќе биде сестрано решение кое ќе овозможува неограничен број на аранжации. Камините на био етанол од фирмата Planika се многу модерни уреди со […]

Charlie

Bio kamin Charlie Bakar

Висечки био камин Charlie Био камин кој  го спојува модерниот живот со исконската потреба за семејното огниште. Лесната монтажа и употреба, го прават вистински избор за секој ентериер.