Skip to main content
Го добиваш најдоброто!

Premium QualityCE & BlmSchV2 - за чист воздух, за камини без чад и гаранција до 10 години!

ОЏАЦИ

Најквалитетните прохромски (inox) оџаци

Сé на 1 место!

Сите специјализирани материјали за твојот камин на едно место!

G21 V

G21-V – со вграден вентилатор и термостат. Камините со вентилатор овозможуваат до 5х побрзо загревање на просторт. Во зависност од квадратурата и моќноста на ложиштето, постои можност за спроведување на систем за топол воздух низ целата куќа.

Prisma 16 V

Prisma 16 V – со вграден вентилатор и термостат. Камините со вентилатор овозможуваат до 5х побрзо загревање на просторт. Во зависност од квадратурата и моќноста на ложиштето, постои можност за спроведување на систем за топол воздух низ целата куќа.